Shoplog: Tenerife

2 Jun

20130602_094138Vorige week ging ik met the fiancé naar Tenerife en zoals jullie op de foto’s kunnen zien kwam ik niet met lege handen terug naar huis. Ik sloeg mijn slag bij Zara – want deze Spaanse winkelketen is in eigen land véél goedkoper – en bij enkele parfumerieën. Ik ontdekte immers dat beautyproducten op Tenerife ook véél cheaper zijn dan bij ons. Ka-ching! Speciaal voor jullie zet ik mijn buit op een rijtje:

– Een jeanshemd, zwarte top, grijze T-shirt en sjaal met zebraprint van Zara.

– Terracotta 4 Seasons van Guerlain in de kleur 03 Naturel – Brunettes + bijhorende Terracotta-brush.

– Een Lash Queen Feline Blacks-mascara van Helena Rubinstein.

– Een Daily Energizer Cleansing Gel,  Wake-Up Booster en Cream-Gel van Clarins. Ik had over dit trio al veel gehoord en gelezen en wou de producten graag een keertje uittesten. Toen ik op Tenerife een pakketje mini-verpakkingen spotte voor zo’n € 20, besloot ik die niet te laten staan. Me happy!

Tenslotte kocht ik ook nog een héérlijk kitscherige magneet in de vorm van een krab voor op de koelkast. Wat vinden jullie van mijn aankopen? Goed geshopt?

20130602_09415120130602_09415720130602_094142

Eén reactie to “Shoplog: Tenerife”

  1. Kiss & Make-up juni 4, 2013 bij 8:27 am #

    Nice haul! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: