Gezocht: het pérfecte juwelenkistje!

1 Jun

Al een tijdje ben ik op zoek naar hét perfecte juwelenkistje. Of zeg maar: naar dé perfecte juwelenkist. Want ik heb héél wat juwelen (*), die momenteel rondslingeren op verschillende plaatsen: in een klein koffertje in mijn dressing/de logeerkamer, in een paar potjes in de vorm van cupcakes en op een juwelenhangertje in de badkamer, in enkele Marokkaanse kommetjes op mijn bureau…

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat ik altijd eeuwen loop te zoeken en te vloeken vooraleer ik mijn armbanden/ringen/halskettingen/horloges terugvind en daarom heb ik besloten om orde te scheppen in de juwelenchaos. Ik ben dus op zoek naar hét perfecte juwelenkistje en in mijn zoektocht heb ik tot nu toe de volgende twee ‘kandidaten’ weerhouden:

PT Storage House

e120d918aae066c3c46e50a13f047d34f8eb8d2c_1024x1024Het was liefde op het eerste gezicht toen ik dit schattige kartonnen huisje zag staan op de website van Lily, een übervrouwelijke winkel met vestigingen in Mechelen en Oostende. Met al die vakjes is het een praktisch ding en het ziet er superschattig uit. Prijs: € 34, verkrijgbaar op www.shoplily.be.

Personal Box van Nomess Copenhagen

Personal-box2_580_440_bri--10_sha-70_s_c1Deze personal box van Nomess Copenhagen is in niets te vergelijken met het ‘juwelenhuisje’ hierboven, maar daarom niet minder leuk. Strak design, veel opbergruimte én met een spiegel erbij. Prijs: € 85, verkrijgbaar op www.ezisliving.com.

Welk van de twee vinden jullie het leukst? Enneuh… waar bergen jullie je juwelen zoal op?

(*)Aan de kruimeldieven/ gangsters/ kopstukken van Noord-Franse bendes die mijn blog volgen: er zitten geen waardevolle stukken tussen. Buiten mijn verlovingsring. Maar sinds ik die enkele maanden geleden even kwijtspeelde, gaat ie niet meer van m’n vinger…

2 Reacties to “Gezocht: het pérfecte juwelenkistje!”

  1. Caro juni 1, 2013 bij 10:13 pm #

    Ik heb 2 DIY juwelenopbergers voor geen geld en ultra-overzichtelijk. Will send pictures 🙂

  2. Karen juni 2, 2013 bij 3:08 pm #

    Het huisje! k ben trouwens op zoek naar een juwelenkistje voor kettingen, als je er ééntje spot, let me know ;)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: