My holiday reading list

24 Mei

20130524_175605Het lief en ik vertrekken morgen naar Tenerife voor 6 dagen zon, zee en NIKS DOEN. Mijn handbagage zit al vol met tijdschriften (jup, Humo, Elle, Nylon en co, I’m talking about you) en in mijn koffer zitten de 4 volgende boeken:

‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’ van Jonas Jonasson

Ik heb over dit boek al veel positiefs gehoord en ben dan ook érg benieuwd of ik het ook zo’n topper ga vinden. De verwachtingen zijn hooggespannen!

‘Ben je ervaren?’ van William Sutcliffe 

Toen ik op zoek was naar boeken om te lezen naast het zwembad, werd dit boek me aangeraden door mijn collega Tim.

‘Spoorloos’ van Jane Casey

Jane Casey schijnt in dezelfde stijl te schrijven als Nicci French en Karin Slaughter. Dat klinkt in elk geval veelbelovend!

‘Tussen de sterren’ van Sylvia Van Driessche 

Joepie-hoofdredactrice (en dus mijn bazin) Sylvia Van Driessche bracht vorige week haar allereerste young adult-boek uit. ‘Tussen de sterren’ gaat over een meisje dat verliefd wordt op de zanger van een boyband. Ideale zwembadlectuur, me dunkt!

Hebben jullie één van deze boeken al verslonden? Zo ja: wat vonden jullie ervan?

3 Reacties to “My holiday reading list”

  1. tinne mei 24, 2013 bij 5:49 pm #

    Een boekentip van Tim? Hahaha!

  2. Kiss & Make-up mei 24, 2013 bij 7:22 pm #

    Ik ken geen enkel van deze boeken. Ik lees ook zelden, of nooit eigenlijk, in het Nederlands, en ik mis dus vele Nederlandstalige toppers I guess 🙂 Have fun in Tenerife, en breng de zon achteraf please mee naar huis. Drop de helft maar in België en de andere helft hier 🙂

  3. Sheelagh februari 14, 2014 bij 3:12 pm #

    Ben je ervaren is echt het beste reisboek ooit, heel leuk vond ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: