Bathroomtalk: mijn avondritueel!

21 Mei

IMG_20130521_183638Iedereen die mij kent kan het bevestigen: ik ben lichtjes geobsedeerd door crèmekes, zalfkes en andere beautystuff. Voor het slapengaan doe ik dan ook niks liever dan mij nog even opsluiten in de badkamer – no boyfriends allowed – en los te gaan met mijn favoriete producten. Vandaag zet ik de deur van mijn badkamer op een kier en verklap ik jullie alles over mijn avondritueel:

– mijn gezicht reinig ik ’s avonds met Bioderma Sensibio. Een ideale reiniger voor gevoelige huidjes die niet alleen je make-up verwijdert, maar je huid ook verzacht. Nadien breng ik op mijn T-zone Epiduo aan, een zalf tegen puistjes. Op mijn wangen en in mijn hals smeer ik Clean-Ac van Avène, vermengd met één druppeltje Overnight Repair Serum van Dermalogica. Op mijn lippen gooi ik dan weer een dikke laag Egyptian Magic All Purpose Skin Cream, waarover ik HIER al blogde. Zachte lippen gegarandeerd!

– mijn lijf smeer ik in met een lekker geurende lichaamscrème, zoals de Creme de Corps soy milk & honey whipped body butter van Kiehl’s. Buik en billen krijgen een laagje Dior Svelte Body Desire, om mijn huid steviger te maken en cellullitis tegen te gaan (jup, ik geloof in crèmes tegen cellullitis. Smeren is beter dan niet smeren, denk ik altijd maar).

– Tenslotte poets ik mijn tanden met mijn elektrische tandenborstel. Tegenwoordig ben ik ook helemaal verslaafd aan X-ite van Theramed. Deze tandpasta bestaat in 3 varianten: Clean Protection (een grondige reiniging), White Perfection (onmiddellijk witte tanden) en Fresh Sensation (intense frisheid).

Eens mijn tanden gepoetst zijn, ben ik klaar om in bed te duiken en zie ik er ongeveer zo uit:

IMG_20130521_190521PS: op dagen dat ik geen zin heb in (of tijd heb voor) all of the above, reinig ik gewoon mijn gezicht, gooi ik er mijn nachtcrème op en poets ik mijn tanden. Klaar!

4 Reacties to “Bathroomtalk: mijn avondritueel!”

  1. Kiss & Make-up mei 21, 2013 bij 5:43 pm #

    Jaaa, altijd leuk om te weten hoe een ander zich ’s morgens of ’s avonds klaar maakt 🙂

  2. Saar mei 21, 2013 bij 5:47 pm #

    Wowkes Birte, da is ne kanjer van een avondritueel, hahaha! Maar ik geloof er ook allemaal in…

  3. donnie_lo mei 22, 2013 bij 11:21 am #

    Ik houd van de rituelen, zowel bij opstaan als voor het slapen gaan. Leuk om jouw ritueel te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: