Nieuw van Clinique: A Different Nail Enamel

14 Mei

cliniqueOftewel: nagellak voor mensen met gevoelige huidjes. Wist je dat we onze ogen gemiddeld 200 keer per dag aanraken? En wist je dat ook nagellak irritatie kan veroorzaken op de gevoelige dunne huid rond de ogen? In dermatologische kringen wordt nagellak zelfs beschouwd als een belangrijke allergene bron voor huiduitslag rond de bovenste en onderste oogleden. Mensen die last hebben van deze aandoeningen leggen vaak niet de link tussen het aanraken van en wrijven in de ogen en de verzorging van de nagels. Na zes (!) jaar onderzoek introduceert Clinique nu A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, een nagellak die speciaal ontwikkeld is om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. De lakjes werden dermatologisch getest en zijn geschikt voor gevoelige huidjes én gevoelige ogen. Verkrijgbaar in de kleuren Happy, Black Honey, Call My Buff, Concrete Jungle, Fizzy, Hi Sweetie, Indie Rock, Made of Steel, Party Red, Really Rio, Red Red Red en Sweet Tooth. Ik kan niet wachten om één van deze lakjes uit te testen. Mijn favoriet? Sweet Tooth, een supermooie zachtroze pastelkleur. Welk kleurtje vinden jullie het mooist?

Prijs: € 16,55. Meer info op www.clinique.be, waar je nog 4 exclusieve kleuren vindt: 70 and Sunny, Splish Splash, Summer in the City en Hula Skirt.

clinique2

Eén reactie to “Nieuw van Clinique: A Different Nail Enamel”

  1. Kiss & Make-up mei 14, 2013 bij 6:59 pm #

    Ik geef geen knijt om het feit dat hij geschikt is voor een gevoelige huid (I’m tough!), maar die kleurtjes, waaaauw 🙂 Hebben hebben hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: