Model met maatje meer showt strandkleding H&M

2 Mei

hmBij het zien van de reclamecampagne voor de nieuwste collectie beachwear van H&M maakte ik een vreugdesprongetje. De Zweedse kledinggigant ging voor de campagne namelijk letterlijk én figuurlijk in zee met plus-size model Jennie Runk. Wat vinden jullie van Jennie’s foto’s? Ik – als mede-chubby girl – ben fan!

hm2

3 Reacties to “Model met maatje meer showt strandkleding H&M”

  1. Nele mei 2, 2013 bij 10:44 am #

    GO H&M!!!!

  2. Kiss & Make-up mei 2, 2013 bij 11:34 am #

    Helemaal top! Ik ben volledig voor het tonen van diversiteit. Want zo zijn we nu eenmaal: uniek, en allemaal anders. Maar wat ik wel spijtig vind, is dat dit soort campagnes soms vervelende neveneffecten hebben voor de panlatten onder ons. Opeens lees je dan allemaal commentaren à la: ”Goed zo, weg met die magere skeletten, eat a burger!” en ”Echte vrouwen hebben rondingen”. Da’s ook verkeerd. Iedereen is zoals hij is en we zijn allemaal anders geboren. Dun, met ronde vormen, of dik, elke vrouw is een echte vrouw.

  3. Amy mei 23, 2013 bij 6:06 pm #

    super, helemaal top.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: