Toen Kate Moss nog een Kate Mosske was…

1 Mei

KateMoss1Binnenkort gaan bij veilingshuis Bloomsbury deze nooit eerder geziene foto’s van Kate Moss onder de hamer, die werden genomen door fotograaf David Ross toen het topmodel amper 14 was. ‘Het was haar eerste fotoshoot’, aldus Ross. ‘Ik gebruikte drie rolletjes film. Bij het eerste rolletje wou ik vooral zien of Kate fotogeniek was. Ze bleek een natuurtalent. Ik vond het leuk om haar te fotograferen omdat ze zo’n uitgesproken beenderstructuur heeft. En ze zag er nog zo jong uit.’ Wie deze foto’s wil kopen, zal zijn portemonnee serieus mogen bovenhalen. De startprijs voor de foto’s is immers zo’n € 1.400 per stuk.

KateMoss2KateMoss3

Eén reactie to “Toen Kate Moss nog een Kate Mosske was…”

  1. Robby mei 1, 2013 bij 10:31 am #

    thumbs up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: