#GoForNuts met Noiselle by EH

30 Apr

noiselleFan van giveaways en van leuke pumps? Lees. dan. vooral. verder. Ellen Haselaars van Noiselle by EH – het Belgische schoenenlabel waarover ik HIER en HIER in het verleden al blogde – geeft namelijk een paar van haar pumps van Italiaans kwaliteitsleder weg en ik als eigenaar van een paar Noiselles kan je alleen maar aanraden om mee te doen. Wat moet je doen om jouw zomerpumps in de wacht te slepen? Upload op Instagram en/of Twitter een foto van jezelf met je hoge hakken (van eender welk merk) en toon op je foto aan waarom jij nieuwe schoenen verdient. Vergeet bij je foto zéker niet de hashtags #noisellecontest en #gofornuts te zetten. Op 12 mei loopt de wedstrijd af, kiezen Ellen en haar team de origineelste foto uit en wordt de winnares beloond met een paar pumps.

Meer info op de Facebookpagina van Noiselle by EH. Wil je graag zien welke schoenen Ellen zoal in haar collectie heeft? Surf dan NU naar www.noiselle.com!

Eén reactie to “#GoForNuts met Noiselle by EH”

  1. Robby april 30, 2013 bij 7:06 pm #

    Fancy shoes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: