Beyoncé voor H&M: de campagnefilm!

25 Apr

 

Vorige week toonde ik jullie HIER al de campagnebeelden van de zomercollectie van H&M, waarvan niemand minder dan Beyoncé Knowles het gezicht is. Vandaag werd ook de bijhorende campagnefilm vrijgegeven, waarin Beyoncé op de Bahama’s het beste van zichzelf geeft in bikini’s en accessoires uit diezelfde zomercollectie van H&M. Opvallend: in de clip verwisselt Beyoncé wel héél vlotjes van haarkleur: in de ene shot is ze een blondine, in de volgende een – bijna onherkenbare – brunette. Wat vinden jullie van het filmpje? En belangrijker: wat vinden jullie van ‘Standing in the Sun’, het nummer dat Bé ten berde brengt en dat naar verluidt een voorsmaakje is van haar volgende album?

2 Reacties to “Beyoncé voor H&M: de campagnefilm!”

  1. Kiss & Make-up april 25, 2013 bij 1:53 pm #

    Sizzling, as always! 🙂

  2. Robby april 29, 2013 bij 8:03 pm #

    attitude chicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: