Jewelry crush: Halo van Sara Truyens

5 Apr

Sfeerbeeld-HALO-2‘Halo’ is niet alleen de naam van bekende songs van Beyoncé en Bloc Party, maar ook van de nieuwe collectie van juwelenontwerpster Sara Truyens. De basis van de collectie – die voluit HALO by Elementary heet – zijn goudkleurige juwelen met fluo-accenten. Naast juwelen bevat HALO ook een clutch, pull-bag en een sjaal.  Elk stuk is uniek, handgemaakt én valt eindeloos te combineren. ‘Wat voor mij als ontwerpster zeer belangrijk is, is het oog voor detail en de kwaliteit van mijn producten’, aldus Sara. ‘Elk stuk is met de allergrootste zorg ontworpen en handgemaakt.’ Waarom Sara de naam HALO koos voor haar nieuwe limited edition-lijn? ‘Omdat ik er met deze collectie voor wil zorgen dat je straalt en je goed voelt!’ Ik straalde in elk geval héél hard toen ik gisteren de sparkling halsketting uit de HALO-collectie in mijn brievenbus vond. Bedankt Sara enneuh… keep up the good work!

Productfoto's-HALO-Productfoto's-HALO-2DSCN6864DSCN6865Meer info vind je op de Facebookpagina van Elementary by Sara Truyens en op www.saratruyens.be.

3 Reacties to “Jewelry crush: Halo van Sara Truyens”

  1. Robby april 5, 2013 bij 12:42 pm #

    ies nice he

  2. lia april 5, 2013 bij 2:38 pm #

    ohh, heel mooi!

  3. birds4free april 5, 2013 bij 6:29 pm #

    Supermooi! En helemaal niet duur 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: