Nars-flagship store in Los Angeles

4 Apr

20130331_141342Gevonden naast Marc by Marc Jacobs op Melrose Avenue in LA: de flagshipstore van Nars. Al een tijdje ben ik een grote fan van het merk van de Franse make-upartiest en fotograaf Francois Nars, alleen kan je het bij ons jammer genoeg (nog) niet kopen. Toen ik binnentrad in dit beautyheiligdom was ik dan ook SUPERexcited. Ik werd verwelkomd door visagiste Priscilla, die me meteen aanbood om me een make-over te geven. Dat had waarschijnlijk deels te maken met het feit dat ik er door de jetlag uitzag als een levend lijk, maar toch plofte ik met veel plezier neer in Priscilla’s make-upstoel. Onder het genot van een verfrissende limonade – want ja, in LA was het lekker warm – werd ik een half uur lang onder handen genomen. Hieronder zien jullie enkele sfeerfoto’s uit de flagshipstore én op de onderste foto natuurlijk ook het resultaat van mijn make-over.

20130331_140723(0)Welkom? Dat voelde ik me zéker dankzij de vriendelijke ontvangst die ik kreeg.

20130331_140502Ik werd onder handen genomen door Priscilla, die eerder al de make-up deed van onder anderen Katy Perry. Priscilla poseert hier in de VIP-ruimte van de winkel, waar celebs kunnen langskomen om in alle rust hun make-up te laten doen. De haard op de achtergrond werd ingevoerd uit Londen.

20130331_140607THIS is were the magic happens!

20130331_140712Een greep uit het gigantische aanbod van Nars.

20130331_141307De lentecollectie van Nars. De nagellak Disco Inferno ging met mij mee naar huis, net zoals een eyeliner stylo in de kleur Atlantic én een satin lip pencil in de kleur Luxembourg.

20130331_140650Het resultaat van mijn make-over. Bye bye, jetlagface (*)!

(*) Of toch bijna bye bye, want ik vind dat ik er op de foto nog een beetje bleekjes uitzie…

Eén reactie to “Nars-flagship store in Los Angeles”

  1. Kiss & Make-up april 4, 2013 bij 2:40 pm #

    Aaah, zo jaloers! Je hebt toch een life supply aan Orgasm blush meegebracht, eh?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: