Shoplog: Los Angeles

3 Apr

DSCN6852Ik weet dat het de voorbije dagen érg stil was op Chit Chat, maar ik had daar een héél goeie reden voor: ik was op werktrip naar Los Angeles. Zaterdag vertrok ik naar The City of Angels voor een topsecret interview (dat je binnenkort leest in Joepie). Gelukkig voor mij – maar niet voor mijn portemonnee – had ik ook nog tijd om een paar winkels te doen op Melrose Avenue en Beverly Drive en dat leverde de volgende buit op: zwarte Converse All Stars (de extrahoge editie), zwarte laarsjes van Urban Outfitters, klassieke Vans, een groene hoodie van American Apparel, twee grote zakken M&M’s met pindakaas (die tweede was al open en staat vandaar niet op de foto :-)), een All My Friends Are Dead-shirt van Urban Outfitters voor the fiancé, een indigoblauwe en een zwarte skinny jeans van Levi’s, een zak Skittles, een Great Lash-mascara van Maybelline, een sweet mint-lippenbalsem van EOS, enkele tijdschriften, een blauwe eyeliner stylo, een satin lip pencil in de kleur Luxembourg én Disco Inferno-nagellak van Nars, een Feathers-nagellak van nails inc. en tenslotte twee knuckle rings van Verameat. Check zéker de Facebookpagina van dit label, want ze hebben SUPERtoffe juweeltjes!

DSCN6854DSCN6855DSCN6858PS: the lovely lady in de winkel van Verameat nam een foto van mij en mijn twee ringen en zette hem op de Instagram van het label. Wat een eer!

4 Reacties to “Shoplog: Los Angeles”

 1. Nele april 3, 2013 bij 6:09 pm #

  in één woord: JALOERS!!!

  maar m&m’s met pindakaas… dat weet ik toch zo goed niet hoor! 🙂

 2. Caro april 3, 2013 bij 6:09 pm #

  Bij de Joepie betalen ze precies goe! Zoeken ze daar nog volk? 😀

  • chitchatontherocks april 3, 2013 bij 6:12 pm #

   Alles wat ik gekocht heb is ginder wel een stuk goedkoper, zijn allemaal Amerikaanse merken! Die Vans bijvoorbeeld kosten in de States de helft van wat je er hier voor betaalt. Maar ik moet toegeven dat ik er niet neffe gewinkeld heb!

   • Caro april 3, 2013 bij 6:13 pm #

    Och gij! De helft? Zooot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: