Heath Ledger voor het goede doel

26 Mrt

heathtshirtLargeVijf jaar na de tragische dood van Heath Ledger – de acteur nam op 22 januari 2008 een overdosis voorgeschreven medicijnen – brengt zijn zus Elana Rose voor het goede doel samen met fotograaf Ben Watts een limited edition T-shirt van de acteur op de markt.  Op het shirt staat een foto van Heath mét een skateboard in z’n nek. ‘Heath hield erg veel van skateboarden’, herinnert Ben zich. ‘En hij was razendenthousiast om die fotoshoot met dat skateboard te doen. Op een bepaald moment trokken we hem met een auto verder tegen 65 kilometer per uur. Het was een superfijne dag en ik denk dan ook dat Heath dit shirt goedgekeurd zou hebben.’ De opbrengst van het T-shirt gaat naar 3 (!) goede doelen: Channel 7 Australia Telethon Trust, Australians in Film Organization en Heath Ledger Scholarship. Sweet!

Je kan je eigen Heath Ledger-shirt HIER bestellen. Prijs: $ 110 of zo’n € 85.

PS: extra weetje: Ben Watts is de broer van actrice Naomi Watts, met wie Heath een relatie had van 2002-2004.

Eén reactie to “Heath Ledger voor het goede doel”

  1. Evelien maart 26, 2013 bij 3:41 pm #

    Still the love of my life!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: