ESTALL presenteert DL 01, de eerste lamp die je kan aankleden!

25 Mrt

IMG_1367Toen ze tijdens een reis naar Vietnam in Hoi An het Full Moon Festival bijwoonden, raakten de Kortrijkse Wouter Allaert en de Spaanse Ainhoa Estella geïnspireerd. ‘We zaten in een bootje met alleen het licht van de volle maan en honderden kleurrijke lampionnen rondom ons’, klinkt het. ‘Het was pure magie!’ Wouter en Ainhoa besloten hun droom na te jagen, richtten ESTALL op en ontwierpen DL 01, de allereerste lamp ter wereld die je kan aankleden. Het unieke design bestaat uit een plastieken lampenkap met 6 knoopjes, die je een ‘coat’ kan aantrekken. ‘We wilden een lamp creëren die simpel en universeel is’, gaat het duo verder. ‘De lamp moest ook veelzijdig zijn en zowel mooi als ze aan én uit is.’ De eerste collectie coats heet Journey en bestaat uit elf kleuren, gaande van felgeel tot grijs en knalroze. ‘Het grootste compliment dat we kunnen krijgen is dat onze lampen er zo simpel uitzien’, sluiten Wouter en Ainhoa af. ‘Dat was ook ons doel: iets maken waarvan mensen denken dat het er altijd al was. Een icoon creëren…’

IMG_1348De DL 01 kan zowel een staande als een hangende lamp zijn. Je kan er immers zowel een voet als een hanger bijkopen.

about_estall_0008Wouter Allaert en Ainhoa Estella richtten samen ESTALL op. De naam is een samentrekking van hun achternamen. De eerste collectie coats heet Journey en bestaat uit de elf kleuren die je hieronder ziet:

Afbeelding 3Prijzen: € 220 voor het DL 01 Pack (inclusief lamp en 2 coats naar keuze), € 24 voor een voet, € 19 voor een hanger en € 49 voor een aparte coat. Meer info op www.estall.be.

Eén reactie to “ESTALL presenteert DL 01, de eerste lamp die je kan aankleden!”

  1. annehuyghebaert april 15, 2013 bij 6:21 pm #

    cool!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: