Goed Gevoel Ladies Fair

22 Mrt

Afbeelding 1Op 19, 20 en 21 april organiseren mijn collega’s van Goed Gevoel in de Gentse Flanders Expo voor het allereerst de Goed Gevoel Ladies Fair. Dit event – dat niet alleen een initiatief is van Goed Gevoel, maar ook van KVLV en groep Textirama nv – verzamelt alles wat vrouwenharten sneller doet slaan op één plek. Hal 8 van de Flanders Expo krijgt voor de gelegenheid een unieke look met opstelling in de vorm van vier bloemblaadjes, die elk een ander aspect uit de belevingswereld van vrouwen belichten: Jij en je wereld, Jij en smaak, Jij en je stijl en Jij en je lijf. Binnen elk thema staan standhouders die je naar hartelust laten proeven, testen, uitproberen, ontdekken én bijleren tijdens interessante workshops. Mijn favoriete standhouders tot nu toe? Moochie Frozen Yoghurt (want what’s not to like about frozen yoghurt, right?!), Happy Housewife (een webshop waar je alles vindt om het huishouden in stijl te doen) en Make-Up Designory aka MUD, waarover ik HIER al blogde. Geef me nu maar eens een goeie reden om niét te gaan!

Toegangsprijs: € 12 (*). Meer info op www.goedgevoelladiesfair.be.

(*) Tenzij je nu naar de winkel rent om de nieuwste Goed Gevoel te kopen. Daarin vind je immers een kortingsbon van € 4. Maar niet zeggen dat ik het verklapt heb, he!

4 Reacties to “Goed Gevoel Ladies Fair”

  1. Saar maart 22, 2013 bij 12:43 pm #

    Hoe cool is da? Als da ooit iets dichter bij de deur is, wil ik gaan ze! Happy houswifes is trouwens té cool, ik heb daar vanalles van en krijg veel complimentjes 🙂

  2. Kiss & Make-up maart 22, 2013 bij 5:26 pm #

    Hé leuk! Alleen een beetje ver, Heb Goed Gevoel altijd een tof blad gevonden.

  3. Nele maart 23, 2013 bij 1:57 pm #

    als saar niet mee wilt Birte, ben ik ook wel kandidaat! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: