Beyoncé voor H&M

21 Mrt

beyonceVandaag bevestigde H&M ein-de-lijk dat Beyoncé het gezicht is van hun nieuwe zomercampagne. Tegelijkertijd loste de Zweedse keten het eerste campagnebeeld, dat gemaakt werd door het gerenommeerde Nederlandse fotografenduo Inez & Vinoodh. De campagne werd enkele maanden geleden geschoten op de Bahama’s. Toen al lekte een foto van Beyoncé in een bikini van H&M, wat leidde tot speculaties dat de zangeres het nieuwe gezicht zou worden van de collectie. En zo geschiedde! Dat is nog niet alles, want volgens Ann-Sofie Johansson – head designer van H&M – hielp de zangeres zelfs bij het ontwerpen van enkele stukken, waaronder een jurk, een sleeveless top én een highwaisted short. ‘Ze gaf er helemaal haar eigen draai aan’, aldus Ann-Sofie.

De collectie is vanaf mei te koop. Meer info op www.hm.com.

Eén reactie to “Beyoncé voor H&M”

  1. jemapellelor maart 22, 2013 bij 9:21 pm #

    Reblogged this on jemapellelor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: