Strangers Have The Best Candy

20 Mrt

Titi + the german kidStrangers Have The Best Candy, zo heet de nieuwe collectie van de Hasseltse Kristien Follon aka TITI + THE GERMAN KID. En de collectie is – volledig naar T+TGK-traditie – een vat vol contrasten. Strangers Have The Best Candy is immers een collectie die romantiek uitstraalt, maar ook rebellie. Enerzijds wil je er graag bij horen, anderzijds wil je je eigen mening en persoonlijkheid hebben. Vandaar ook de protestshirts en andere details die pure rebellie uitstralen, weliswaar met een vrolijk kantje. Helemaal T+TGK dus, maar toch is deze collectie anders dan Kristiens vorige collecties. Om vrijheid te symboliseren ontwierp ze naast haar iconische T-shirts en totes voor deze lijn immers enkel en alleen accessoires: denk aan capes en halskettingen met veel kant en fringes.

Afbeelding 5

Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 3

Je kan de volledige collectie bekijken en kopen op www.titiandthegermankid.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: