NOTD: When Monkeys Fly van OPI

20 Mrt

DSCN6836Het Engelse gezegde ‘All that glitters is not gold’ is in elk geval niet van toepassing op When Monkeys Fly. Deze glitterlak maakt deel uit van de Oz The Great And Powerful-collectie van OPI, die het nagellakmerk lanceerde naar aanleiding van de gelijknamige film. When Monkeys Fly wordt door OPI omschreven als volgt: I’m simply bananas for this gold confetti. Ik was ook meteen verliefd toen ik de glitters in verschillende soorten, vormen en maten zag en ik besloot When Monkeys Fly niet als topcoat te dragen, maar gewoon als basislak. Zonder kleurtje eronder, dus. En het moet gezegd: ook zo valt hij op, want ik kreeg de voorbije dagen al meerdere complimenten over mijn glitternagels. Zélfs van de boyfriend, die normaal allesbehalve met nagellak bezig is… Ik ben verkocht!

DSCN6838DSCN6839Vanaf eind maart verkrijgbaar, prijs: € 14,50.

PS: na het zien van bovenstaande foto’s kan ik zélf alleen maar denken: MAN, ik wou dat mijn handen en nagels iéts vrouwelijker waren… Een bouwvakker heeft waarschijnlijk nog sierlijker handen dan ik!

4 Reacties to “NOTD: When Monkeys Fly van OPI”

  1. Nele maart 20, 2013 bij 6:59 pm #

    was me gisteren ook al opgevallen! idd heel tof!

  2. Saar maart 20, 2013 bij 7:01 pm #

    Oh, kei schoon!

  3. Kiss & Make-up maart 20, 2013 bij 7:20 pm #

    Ik heb hem ook! Ik vind hem wel mooier met eerst een basislaagje eronder. Met zwart is hij heel leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: