Iedereen creatief met Veritas (zélfs ik)!

15 Mrt

14.03.2013 Veritas workshop - image by www.filipdesmet.euZou je me geloven als ik je zou vertellen dat ik het kussen op bovenstaande foto hélemaal zelf gemaakt heb? Nee? Wel, toch is het zo en dat dankzij Veritas. Vanaf 28 maart biedt de creatieve keten haar klanten immers een gloednieuw concept aan: voorgeknipte lapjes stof (met supercoole prints, denk aan flamingo’s, zwaluwen en brilletjes) die je naar hartelust kan combineren met matching knopen, boordjes en meer.

Gisteren werd Sew-be-do – want zo heet de collectie – voorgesteld bij PR-bureau UPR in Antwerpen en ik ging eropaf. Toen Tinne Marant van Veritas me vertelde dat ik zélf zo’n kussen zou gaan maken, dacht ik: ‘Yeah right!’. Ik sta er immers om bekend twee linkerhanden te hebben. Toch had ik anderhalf uur later (en ook ongeveer een half uur later dan de rest) mijn selfmade kussen in handen. Ik ben dus hét levende bewijs dat iederéén aan de slag kan met de voorgeknipte stofjes en ideeën. ‘Je hoeft ook niet per se vanaf 0 iets nieuws te maken’, legt Marthe Palmans, COO van Veritas, uit. ‘Je kan er ook voor kiezen om kledingstukken die je al hebt een persoonlijke look te geven met onze materialen.’

Geen inspiratie om aan de slag te gaan of om je kledingstuk te pimpen? No worries, ook daarvoor heeft Veritas een oplossing. Op www.veritas.be/stofjes zullen vanaf 28 maart originele ideeën en makkelijke handleidingen te vinden zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld zien hoe je net als ik een kussen in de vorm van een wolk kan maken én hoe je je cardigan kan upspicen. Geloof me, it’s easy!

14.03.2013 Veritas workshop - image by www.filipdesmet.euHet kantoor van UPR werd voor de gelegenheid omgetoverd tot naaiatelier.

14.03.2013 Veritas workshop - image by www.filipdesmet.euNaaimachines en stofjes? Check!

14.03.2013 Veritas workshop - image by www.filipdesmet.euDeze ‘meubeltjes’ zijn binnenkort ook te zien in de etalages van Veritas-winkels in het hele land.

14.03.2013 Veritas workshop - image by www.filipdesmet.euShhhhhht, do not disturb… Ik ben zéér geconcentreerd aan het afspelden!

Meer info over Veritas vind je op de website, Facebookpagina, Pinterest én Twitter van de keten.

 

9 Reacties to “Iedereen creatief met Veritas (zélfs ik)!”

 1. Kiss & Make-up maart 15, 2013 bij 7:47 pm #

  Waauw, ik geloofde het inderdaad niet. Ik ben wel heel creatief, maar niet erg handig, dus ik weet het toch nog niet zo…

 2. Elisse maart 15, 2013 bij 7:55 pm #

  Goed gedaan Birthe! Maar toch niet héééélemaal zelfgemaakt hé 😉 Nee, grapje! Ik vond dat zwaluwstofje trouwens ook heel tof, spijtig dat jij het laatste had genomen! Gelukkig komt het binnenkort in de winkels 🙂

  • chitchatontherocks maart 15, 2013 bij 8:00 pm #

   AAAAAAAAAAAAAAAH! Waarom hebt gij niks gezegd?! Ik zat maar de hele tijd te denken: vanwaar ken ik die nu? It is YOU! Volgende keer gaan we iets drinken :-).

   • Elisse maart 16, 2013 bij 10:39 pm #

    Haha ik wist niet of je mij herkende. Da’s goed, it’s a deal!

 3. Nele maart 15, 2013 bij 8:03 pm #

  zalig! wil ik zeker ook eens testen! schoon kussen Birte! 🙂

 4. Mieke maart 15, 2013 bij 9:10 pm #

  Super goed gedaan BIBI, je ziet het hé, als ge u er maar aanzet dan is dat allemaal niet zo moeilijk hé. Ik hou enorm van zelf kleren, tassen, knuffels,… te maken maar met mijn studies is het wel wat druk druk druk…. Ciao

 5. Lorence maart 15, 2013 bij 10:07 pm #

  Daarstraks nog Biaislint gaan kopen van die nieuwe collectie. ’t Was moeilijk kiezen…

 6. Veritas maart 17, 2013 bij 1:43 pm #

  Hey,

  Je kussen ziet er superleuk uit en bedankt voor dit leuke artikeltje. We zetten een link op een facebookpagina 🙂

  Groetjes,
  Het ganse Veritas-team

  • chitchatontherocks maart 17, 2013 bij 2:00 pm #

   Bedankt, superleuk :-). Het was ook gewoon een héél toffe persconferentie donderdag. Keep up the good work!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: