Uitgetest en goedgekeurd: Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

13 Mrt

DSCN6806If it’s good enough for Madonna, Kate Hudson and Emily Blunt, it’s good enough for me… Dat dacht ik toen ik twee weken geleden op www.biotylab.be Egyptian Magic kocht, een multifunctionele balsem gemaakt van onder andere bijenwas, honing, stuifmeel en propolis. Ik had al veel gehoord en gelezen over Egyptian Magic. Zo zijn bovenstaande celebrities grote fans en kan de crème – zoals de naam al impliceert – voor zowat alles gebruikt worden: om je gezicht en lichaam te hydrateren, om je nagelriemen soepel te maken, om littekens te doen vervagen, als lippenbalsem, haarmasker en massageolie en ga zo maar verder…

Hoog tijd dus om het spul te testen. Ondertussen heb ik mijn Egyptian Magic zo’n twee weken en ik ben er zéér content mee. Eerst even iets over de textuur: in het potje lijkt Egyptian Magic een beetje wasachtig. Eens je het opgewarmd hebt met je handen, is het meer olie-achtig. Ik gebruikte de Egyptian Magic tot nu toe om mijn lippen te verzorgen, mijn nagelriemen soepel te maken en als lichaamscrème en ik moet zeggen: dit wordt een blijvertje in mijn badkamerkast. De crème ruikt lekker, doet wat hij belooft (hydrateren en verzorgen, dus) én is zuinig in gebruik. Wat wil een kleine beauty addict like me nog meer?!

DSCN6808DSCN6809Egyptian Magic All Purpose Skin Cream is ondere te koop op www.biotylab.be. Prijs: € 26 voor 60 gram.

Eén reactie to “Uitgetest en goedgekeurd: Egyptian Magic All Purpose Skin Cream”

  1. Kiss & Make-up maart 13, 2013 bij 7:53 pm #

    Ziet eruit en klinkt een beetje als de Ultrabalm van Lush!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: