NOTD: Get Your Number (Liquid Sand) van OPI

12 Mrt

DSCN6813Dat het buiten ijskoud is, hoef ik jullie vast niet te vertellen. Om in thema te blijven, voorzag ik mijn nagels vandaag van een ijzig blauw laagje en dat in de vorm van Get Your Number, een Liquid Sand-nagellak uit de Mariah Carey-collectie van OPI. Deze nagellak heeft een unieke look én textuur: het lijkt écht alsof er zand op mijn nagels hangt, mét kleine glittery stukjes erin. Eerst voorzag ik mijn nagels van een base coat, daarna deed ik er twee laagjes Get Your Number over et voila… het resultaat zie je op de foto hierboven. You like?

DSCN6815Meer info op www.opi-belgium.be.

2 Reacties to “NOTD: Get Your Number (Liquid Sand) van OPI”

  1. Kiss & Make-up maart 12, 2013 bij 4:42 pm #

    Ik vind de textuur niet zo geweldig, maar wel een heel leuk kleurtje!

    • chitchatontherocks maart 12, 2013 bij 4:44 pm #

      Ik moet nog wennen aan die textuur denk ik. Momenteel krijg ik een beetje kippenvel als ik over mijn nagels wrijf. Maar het is dan ook de eerste keer dat’k m gebruik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: