Happy 30th birthday, Swatch!

12 Mrt

SWATCH Est. 1983Op vrijdag 1 maart vierde Swatch – net als ik dat zal doen op 10 augustus –  zijn 30ste verjaardag. Een gelegenheid die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan, en dus lanceerde het Zwitserse horlogemerk het gloednieuwe limited edition horloge Swatch Est. 1983. Dit feestelijke horloge is volledig see-through – zowel het bandje als het horloge zelf zijn transparant – en de gouden skeleton wijzerplaat toont je de binnenkant van het horloge. Cool detail: op de wijzerplaat zijn de uren vervangen door alle jaartallen van 1983 tot nu. Bovendien staat op één van de ieniemienie tandwieltjes in het binnenwerk van het horloge twee keer het woordje ‘Celebrate’. Ik ga er vanavond ééntje drinken op jouw gezondheid, Swatch!

SWATCH Est. 1983Prijs: € 60. Meer info op www.swatch.com.

Eén reactie to “Happy 30th birthday, Swatch!”

  1. Saar maart 12, 2013 bij 11:28 am #

    Happy birthday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: