New in: PurePressed Base van Jane Iredale en 187 Duo Fibre Brush van M.A.C Cosmetics

11 Mrt

DSCN6802Twee weken geleden volgde ik bij schoonheidsinstituut Botée in Kortrijk een make-upworkshop met de producten van Jane Iredale. Ik zag en testte er veel leuks (onder andere de Sugar & Butter Lip Exfoliator, die nu op mijn wishlist staat), maar was toch het meest onder de indruk van het PurePressed Base mineraal poeder met SPF 20. Niet alleen had het poeder dat bij mijn tint past een mooie naam – Warm Sienna -, maar het dekte ook mooi en het resultaat zag er supernatuurlijk uit. Met het poeder in m’n make-upcollectie stond me een nieuwe zoektocht te wachten, namelijk die naar een geschikte make-upborstel. Oorspronkelijk was ik van plan The Handi van Jane Iredale te kopen, maar toen ik zaterdag in Antwerpen voorbij M.A.C Cosmetics liep, werd ik praktisch naar binnen gezogen. Op aanraden van de verkoper schafte ik me de 187 Duo Fibre Brush aan. Het ding kostte 48 euro, maar de brushes van M.A.C hebben een ontzettend goede reputatie en ik wou’m dus per se uittesten. Hebben jullie al ervaring met de borstels van M.A.C? En if so: waren jullie tevreden?

DSCN6805DSCN6804

2 Reacties to “New in: PurePressed Base van Jane Iredale en 187 Duo Fibre Brush van M.A.C Cosmetics”

  1. Lorence maart 11, 2013 bij 7:10 pm #

    De borstels van MAC zijn de beste die ik in mijn collectie heb!
    Als je er zorg voor draagt en ze mooi opbergt, dan blijven ze heel erg goed. Ze zijn ook super zacht! Sommige borstels kunnen prikken en dat is zeker niet fijn aan je ogen!
    Dus, Birte, goed gedaan! Zeker zijn geld waard!

  2. Bibi maart 11, 2013 bij 11:08 pm #

    I love MAC, deze zou goed staan in mijn make-up tasje van MAC:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: