JBC en FashionAngel zoeken modetalent!

7 Mrt

FashionAngel_SiteDe Vlaamse kledingketen JBC gaat samen met FashionAngel op zoek naar nieuwe en talentvolle modeontwerpers. Nog tot 1 april kunnen designers vanaf 18 jaar zich op www.fashionangel.be inschrijven en in een filmpje hun 5 beste ontwerpen tonen. Op basis van de stemmen van het publiek én van een gerenommeerde jury – met daarin onder anderen Ann Claes van JBC en Ellen De Wolf van Weekend Knack – zal aan 5 designers de mogelijkheid geboden worden om een silhouette van zijn of haar collectie te laten produceren, distribueren en verkopen via de winkels van JBC. De uiteindelijke winnaar krijgt van JBC een extra financiële ondersteuning voor het ontwikkelen van zijn of haar collectie.

JBC werkte eerder overigens al meerdere keren samen met gerenommeerde designers. Zo waren er in het verleden al succesvolle samenwerkingen met Walter Van Beirendonck, Christophe Coppens, Kaat Tilley, Alice Temperley, Stijn Helsen, Kid Vanilla en meest recent nog met Murielle Scherre. Dat deze wedstrijd een geweldige kans kan zijn, hoef ik je dus niet te vertellen. Fashionlovers, waag je kans!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: