Mondmasker nodig? Vogmask kopen!

6 Mrt

DSCN6788 (2)Het mondmasker. Eerst droeg Michael Jackson het, daarna verscheen het in Azië in het straatbeeld en ondertussen zwichten ook de hipsters in de Verenigde Staten massaal. Bij ons is het mondmasker nog niet bepaald hot and happening, maar als het aan het Californische Vogmask ligt, zal daar snel verandering in komen. Vogmask maakt mondmaskers in twee verschillende uitvoeringen – in microfiber en in organisch katoen – en met verschillende leuke prints. Waar dient zo’n Vogmask nu voor? Wel, je kan het dragen om jezelf te beschermen tegen fijn stof en luchtvervuiling (dat is de reden waarom de meeste mensen in Azië het dragen) en tegen de koude (bijvoorbeeld als je gaat skieën of snowboarden). Ik kreeg van Vogmask-oprichtster Wendover Brown 3 testexemplaren. Met twee daarvan zie je mij en the fiancé op de bovenste foto. Best cute, niet? Wat vind jij? Zou jij ooit een Vogmask of een mondmasker in het algemeen gebruiken?

DSCN6785Meer info over Vogmask vind je op www.vogmask.com en op de Facebookpagina van de maskers. Wil jij graag één van deze 3 maskers uittesten in het dagelijks leven of op de skipiste? Stuur dan NU een mailtje naar birtegovarts@hotmail.com en ik stuur je een exemplaar op!

7 Reacties to “Mondmasker nodig? Vogmask kopen!”

 1. Robby maart 6, 2013 bij 7:17 pm #

  watskeburt

 2. Saar maart 6, 2013 bij 7:45 pm #

  Serieus, ik vind da kei akelig!

 3. Kiss & Make-up maart 6, 2013 bij 8:53 pm #

  Woah, ik had eerst niet eens door dat jij het was op die foto ;-D

 4. Caro maart 8, 2013 bij 11:40 am #

  Ik had echt schrik dat dit de giveaway ging zijn.

 5. Heidi Billooye mei 2, 2013 bij 9:12 pm #

  ik had graag eentje gehad voor in men nagelstudio 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: