Sneakers bereiken nieuwe hoogten met de Chuck Taylor All Star Platform

4 Mrt

allstars1Ik ben Birte en ik ben 1m58. Dat vind ik normaal gezien niet zo erg. Kleine meisjes worden vaak schattig gevonden en I’m alright with that. Minder leuk vind ik die 1m58 als ik bij een concert weer eens sta te blinken met een groot manspersoon van 1m90 voor mijn neus. Om de één of andere reden weten die grote manspersonen mij ALTIJD te vinden in een concertzaal of op een festival. Een paar keer probeerde ik een concert te overleven op hoge hakken. Gevolg: blaren en erg pijnlijke voeten. Alleen al daarom overweeg ik mezelf een paar Chuck Taylor All Star Platforms te kopen. De All Star Platforms maken je dankzij hun plateauzool immers een paar centimeter groter, maar ze zitten even comfortabel als sneakers. Bovendien zijn ze gewoon érg cool!

allstars2allstars3allstars4De All Star platform is verkrijgbaar in een hoge en lage variant en in verschillende kleuren. Prijs: € 89,95. Meer info op www.converse.be.

2 Reacties to “Sneakers bereiken nieuwe hoogten met de Chuck Taylor All Star Platform”

  1. Kiss & Make-up maart 4, 2013 bij 4:47 pm #

    Love All Stars (ik heb dringend een paar nodig!) naar die hoge zool vind ik maar niks. Beetje Steve Urkle gevoel.

  2. Saar maart 4, 2013 bij 6:39 pm #

    Hmnee, vind ik maar niks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: