Webshop (én giveaway) to check out: Bio’ty Lab!

27 Feb

BIOTYLAB_logo_LOWres_transparentBiobeauties, opgelet! Ik heb een ontzettend leuk webadresje ontdekt waar je massa’s biologische én ecologische cosmetica en verzorgingsproducten kan kopen. Het heet Bio’ty Lab en werd in 2009 opgericht door Sophie Mommaerts, een dertiger met een missie. Sophie vond te weinig informatie terug over biologische cosmetica en besloot daarom een winkel te openen die volledig gewijd is aan natuurlijke schoonheid. Dat betekent echter niet dat de beautyproducten die ze verkoopt op www.biotylab.com niet glamoureus zijn. Integendeel zelfs! Sophie gaat wereldwijd op zoek naar cosmeticamerken die niet alleen 100% natuurlijk zijn, maar ook een hoge kwaliteit én a touch of glamour hebben. Zo verkoopt ze producten van (haalt even diep adem) Weleda, Bubbles&Creams, Priti NYC, Kibio en Trilogy. Ook de cultcrème Egyptian Magic – een verzorgende crème gemaakt van onder andere bijenwas waar sterren als Madonna bij zweren – kan je verkrijgen bij Bio’ty Lab. Vind je het moeilijk om cosmetica online te kopen en test je alles liever een keertje uit? Ook dat kan, want via www.biotylab.com kan je Sophie uitnodigen om bij jou thuis Tupperware-gewijs een demo te komen geven.

Bioty Lab in a bottle_1123Heb ik jullie al verteld dat jullie dikke gelukzakken zijn? Dan zeg ik het nu! Ik mag van Sophie namelijk één Chit Chat-lezeres gelukkig maken met dé bestseller van Bio’ty Lab: een biologische rozenbottelolie van het merk Trilogy, die dankzij z’n voedende ingrediënten een droge huid tegengaat en daarnaast ook littekens, striae en rimpels vermindert.

Rosehip close up low resolutionWat moet je doen om kans te maken op deze olie?

1. Schrijf hieronder een comment. Vermeld waarom jij deze olie wil winnen.

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Bio’ty Lab HIER.

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

De wedstrijd loopt tot morgenavond 20u00, de winnaar wordt nadien ASAP bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat. Veel succes!

13 Reacties to “Webshop (én giveaway) to check out: Bio’ty Lab!”

 1. Saar februari 27, 2013 bij 12:17 pm #

  Littekens, striae (en rimpels) -> gimme gimme gimme, baby! 😉

 2. Kiss & Make-up februari 27, 2013 bij 12:36 pm #

  Rimpels heb ik gelukkig nog niet, maar met die andere twee boosdoeners zit ik jammer genoeg wel opgescheept 😦 Winnen, winnen, winnen dus deze handel 😀

 3. Lorence februari 27, 2013 bij 12:39 pm #

  Birte,
  Ik ben allergisch aan limoneen en linalool. Erg hé?!

 4. Hilde Engelen februari 27, 2013 bij 1:11 pm #

  Rimpels? Check! littekens? Check! Allergisch aan zowat alles? Check! pick me!

 5. Caro februari 27, 2013 bij 1:18 pm #

  You don’t get boobs like mine without striae. So lord knows I need it! Pretty please 😦

 6. cocogis februari 27, 2013 bij 1:54 pm #

  Omdat ik echt droge benen heb !

 7. Karen februari 27, 2013 bij 1:56 pm #

  Omdat ik een echte biobeauty ben die er nog mooier wil uitzien 😉

 8. Vanessa februari 27, 2013 bij 3:23 pm #

  Bio spullen heb ik al in huis. Dus love Bio. En rimpels heb ik ook jammer genoeg al in mijn bezit:(

 9. Nele februari 27, 2013 bij 4:13 pm #

  omdat mijn vel er na een winter als deze gewoon niet uitziet!
  en ik heb zowat alle mogelijke huidkwaaltjes die denkbaar zijn…
  DUSSSS LAAT MIJ DA ES TESTEN! 😉

 10. Astrid februari 27, 2013 bij 5:49 pm #

  Ik heb echt een superdroge huid! Mijn benen zijn net een woestijn (niet poëtisch bedoeld)! Must have voor mij dus…

 11. Saarie februari 28, 2013 bij 8:21 am #

  Ooh jippie, perfect voor mijn gevoelig velletje en ideaal na zo’n vriestemperaturen om m’n huid extra te verwennen!

 12. Lynn Debecker februari 28, 2013 bij 6:57 pm #

  Omdat ik zot ben van de thee (mijn vriendje ook). Die gaat niet meer van mij kunnen afblijven!

 13. chrissy oktober 16, 2013 bij 8:46 am #

  Ik heb een droge huid en het lijkt mij ideaal om te winnen zodat mijn huid eindelijk verwend word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: