Moois van bij onze noorderburen: LikeThis

27 Feb

LT CAMPAIGN 02 EDITIk ontdekte LikeThis toen ik enkele dagen geleden op www.elle.nl een interview las met SX-frontvrouw Stefanie Callebaut. Zij vertelde dat ze tijdens Eurosonic in een winkel in Groningen een broek van het Nederlandse label had gekocht. Na even te hebben rondgesurfd, was ik ook verkocht. LikeThis werd in 2010 in Amsterdam opgestart door Fleur en Urs, twee gelijkgestemde zielen die hun inspiratie halen uit ‘the lighthearted side of life’. Aan de basis ligt dus een héél eenvoudig idee: het is leuk om dingen mooi te vinden, want mooie dingen maken mensen blij. Elk LikeThis-item wordt gemaakt met oog voor detail en dat resulteert in elegante kledingstukken die toch edgy zijn. Mijn favorieten uit de SS13-collectie van LikeThis zie je hierboven en hieronder.

LT SET 02LT SET 07LT SET 08LT SET 09Meer info én meer moois vind je op www.likethis.nl en op de Facebookpagina van het label.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: