Uitgetest en goedgekeurd: Hydraphase Intense Masque van La Roche-Posay

25 Feb

DSCN6771Ik had over dit masker al veel goeds gehoord en een artikel in Flair vorige week gaf de doorslag: ik moést het Hydraphase Intense Masker van La Roche-Posay uittesten. Dit weekend was het zover!

Wat belooft het masker?

Het Hydraphase Intense Masker belooft de huid dankzij de ‘infusie-textuur’ – whatever that may be – onder te dompelen in een kuurbad vol krachtige hydraterende bestanddelen. Die hydraterende bestanddelen zijn gefragmenteerd hyaluraonzuur, om de huid te infuseren met water en dat langdurig vast te houden, en Thermaal Water van La Roche-Posay, dat irritatiewerend, antioxiderend en verzachtend werkt.

Hoe werkt het?

Breng het masker in een dikke laag aan op je gezicht en hals. Laat het 10 minuten inwerken. Veeg het overtollige product af met een watje.

Wat vond ik ervan? 

Het eerste wat me opviel was de textuur van het masker. La Roche-Posay Hydraphase Masque heeft een gel-crèmetextuur die heel fris aanvoelt als je hem aanbrengt. Het masker ruikte bovendien érg lekker en wordt na aanbrengen vrij snel opgenomen door je huid. Dat bewijst ook de onderste foto waarop ik poseer 5 minuten nadat ik het goedje op mijn gezicht smeerde. Er is nog maar weinig overtollig product aanwezig. Mijn huid voelt de hele dag extreem zacht aan en is duidelijk extra gehydrateerd. Geen overbodige luxe bij dit koude weer!

Vandaag – een dag nadat ik het masker testte – heb ik één kleine bedenking. La Roche-Posay Hydraphase Masque is naar mijn mening niet geschikt voor mijn vettere T-zone. Niet dat ik er pukkels van gekregen heb, maar mijn voorhoofd voelde gisteren wel de hele dag extra vet aan en dat vond ik niet zo aangenaam.

DSCN6773DSCN6780Prijs: € 13,99 voor 50 ml. Verkrijgbaar bij de apotheek.

3 Reacties to “Uitgetest en goedgekeurd: Hydraphase Intense Masque van La Roche-Posay”

 1. Kiss & Make-up februari 25, 2013 bij 11:33 am #

  Hehe, leuke foto op het einde 🙂 Ik heb het masker een tijdje geleden gebruikt toen ik met een roaccutanekuur bezig was, kwestie van de extreme droogte een beetje te counteren. Werkte super!

 2. Saar februari 25, 2013 bij 11:40 am #

  Oh, het klonk allemaal supergoed tot het stuk van de vettere huid er aan kwam. Ik moet sowieso al hemel en aarde bewegen op mijne kop vetvrij te houden, hahaha 🙂

  • chitchatontherocks februari 25, 2013 bij 11:45 am #

   Maar ik ga het sowieso wel blijven gebruiken. Mijn neus en kin (toch ook in de T-zone) voelden niet vet aan. Overall vind ik het masker écht n aanrader, ik ga het gewoon niet meer op mijn voorhoofd smeren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: