La fille d’O + JBC = sporty capsulecollectie!

23 Feb

08_lfdo_for_jbcLa fille d’o-brein Murielle Scherre heeft een capsulecollectie ontworpen voor de op en top Belgische keten JBC. Het resultaat? Een lijn die het midden houdt tussen sportkledij en comfy homewear en die vrouwen wil aansporen om meer te bewegen. Modellen van dienst zijn dan ook de ballerina’s van het Koninklijk Ballet Vlaanderen. ‘Vooraleer ik aan de slag ging, heb ik enkele ballettrainingen meegemaakt en de meisjes geobserveerd’, aldus Murielle. ‘Wat hebben ze nodig, wat dragen ze voor, tijdens en na de dans. JBC heeft mij carte blanche gegeven waardoor ik de gebruikelijke la fille d’O-werkwijze heb kunnen hanteren: luxe door comfort, pasvorm en stoffenkwaliteit.’ En dat voor prijzen die variëren tussen € 29,90 en € 89,90. Nice! Extraleuk: de collectie zet ook de borstkankercampagne van Think-Pink in de kijker.

lafilledo1lafilledo2lafilledo3lafilledo4lafilledo6Verkrijgbaar bij JBC vanaf 26 februari. Surf voor meer info naar de websites van la fille d’O en JBC.

PS: boodschap aan mijn collega’s: als jullie mij dinsdag tijdens de middagpauze kwijt zijn… ik zit bij JBC om de broek op de onderste foto op de kop te tikken. En die hoodie vanop de bovenste foto gaat ook mee naar huis!

Eén reactie to “La fille d’O + JBC = sporty capsulecollectie!”

  1. Ans februari 23, 2013 bij 8:32 pm #

    Dank u om dit te bloggen! Wist ik niks van en ziet er heel leuk uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: