Welcome back, Hema BXL!

22 Feb

DSCN6760Een feestje, dat was het gisteren zéker in de Brusselse Nieuwstraat. Op nummer 13-15 opende na een dik jaar – in augustus 2012 liep het gebouw schade op door een brand in een nabijgelegen winkel – immers de Hema zijn deuren opnieuw voor de pers. Ik ging een kijkje nemen!

DSCN6758Nieuw in the new and improved Hema is een beautyshop-in-shop. In deze hoek vooraan in de winkel – slim gezien, want zo lokken ze alle beautistas binnen – vind je zo’n beetje élk beautyproduct dat je nodig (of juist niet nodig) hebt. En dat voor een héél schappelijke prijs. Voor één van de vele kleurtjes nagellak betaal je bij Hema bijvoorbeeld € 2,95.

DSCN6757Nog een portie glitter nodig, anyone?

DSCN6763De aanwezige persmensen en bloggers werden in de watten gelegd met make-up en nailart. Ik werd opgemaakt door een visagiste wiens naam ik jammer genoeg vergeten ben. Mijn nagels werden gedaan door Sabine van Life is like a box of make-up en door The Illustrated Nail, een nailart-artiest uit Londen. Sabine (op de achtergrond met zwarte top) zorgde voor de knalroze basislak.

DSCN6764Daarna voorzag The Illustrated Nail mijn duimnagels van een tekening van Jip en Janneke.

DSCN6768Het resultaat. You like?!

20130221_222443Mijn buit: één Diamond-nailpolish, twee Long Lasting nailpolishes, één koraalrode Long Lasting Lipstick, één lipliner en een lippenpenseeltje. Ka-ching!

Zelf een kijkje gaan nemen? Dat kan, want sinds vandaag is de Hema in de Nieuwstraat ook weer open voor het grote publiek. Meer info over Hema vind je op www.hema.be. Wil je meer ontwerpen zien van The Illustrated Nail? Dat kan op hun Tumblr!

 

4 Reacties to “Welcome back, Hema BXL!”

  1. Kiss & Make-up februari 22, 2013 bij 7:23 pm #

    Daar zit madam te blinken bij de nagel corner, geweldig 😀

  2. sarahverhoeven93 juni 9, 2013 bij 7:17 am #

    Ouh, dat is echt super schattig die tekeningetjes van Jip en Janneke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: