Hop Hop Hop by Clémentine du Pontavice

20 Feb

2012cartesalonjuin12De 35-jarige Clémentine duPontavice – wat een mooie naam is dat toch by the way – had zelf nooit gedacht dat ze ooit juwelen zou gaan ontwerpen. Enkele jaren geleden was ze immers ‘gewoon’ product manager bij een reclamebureau. Toch voelde Clémentine dat er iets niet klopte. Ze besloot het roer volledig om te gooien en trok op verre reizen naar Afrika, Azië, Latijns Amerika… Kortom, ze trok de hele wereld rond en vulde haar koffer met indrukken en emoties. Terug in Parijs ging Clémentine – geïnspireerd door haar avonturen – de creatieve toer op. Anno nu schrijft ze boeken, maar maakt ze ook illustraties, muziek én juwelen. Clémentines juwelenlijn heet Hop Hop Hop en toen ik haar ontwerpen enkele maanden geleden voor het eerst zag – ik weet niet precies meer waar, maar het zal waarschijnlijk in één of ander magazine geweest zijn – ging mijn hart spontaan een beetje sneller kloppen. De halskettingen, oorbellen en armbanden van Hop Hop Hop doen mij immers spontaan wegdromen. Ik vind Clémentines ontwerpen SUPERorigineel, ze zijn cute, maar hebben toch dat stoere randje. Wat jullie?

Collier nuage bleuCollier fanion bleuCollierétoilerougeEtoile émaillée marineBOBraceletmulticoloreCOEUR BRACELET -NOIRMeer info over Clémentine en Hop Hop Hop vind je op www.hophophop.fr. Hop hop hop is te koop bij Cheep in Brussel en op de (nogal verslavende) Nederlandse website A Day With Kate.

3 Reacties to “Hop Hop Hop by Clémentine du Pontavice”

  1. Lieve februari 20, 2013 bij 8:31 pm #

    Ik ben voor een giveaway! 😉

  2. Saar februari 21, 2013 bij 6:10 am #

    Ooooh, die hartjes… I want…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: