De Vitrine heet 28 (!) nieuwe standhouders welkom

18 Feb

flyerIn november maakte ik jullie HIER warm voor de zesde editie van De Vitrine, een pop-up-winkelcentrum in Brugge met als basisidee ‘easy shopping met een hoog feelgood-gehalte’. Op 23 en 24 maart vindt De Vitrine opnieuw plaats en voor deze zevende editie wisten organisatoren Lies en Dieter maar liefst 28 (!) nieuwe standhouders te strikken. Een greep uit het nieuwe aanbod:

De poffertjeskraam

Afbeelding 1De poffertjes van De Poffertjeskraam zijn heerlijk ambachtelijk en voor een portie betaal je 2,50. Het water loopt mij al in de mond… Nom nom nom!

Lollypops

Afbeelding 2Hou je van kleren met een hoog pin-upgehalte? Dan is Lollypops – Vintage Couture jouw standje to be bij De Vitrine. De retrokleedjes van deze online boetiek zijn speels, kleurig en vrouwelijk en als je niks vindt naar je goesting, maakt Lollypops – Vintage Couture het gewoon op maat. Easy as ABC noem ik dat!

Private Clothing

Afbeelding 3Snowboarden, surfen en skateboarden zullen altijd aan de basis van dit Belgische kledinglabel blijven liggen, maar ondertussen is Private Clothing zoveel meer. Wat precies? Dat ontdek je op De Vitrine…

Renee

Afbeelding 4Puurheid, eenvoud en kwaliteit. Dat zijn de 3 kenmerken van de eerste collectie van juwelenontwerpster renee. Zéker eentje om te ontdekken…

Retro Cuisine

Afbeelding 5RetroCuisine-bezielster Hanne tenslotte heeft een passie voor bakken en een liefde voor Frankrijk en alles wat nostalgie ademt. Dat merk je dan ook aan de spullen die ze verzamelt op http://www.retrocuisine.be: het zijn stuk voor stuk leuke en kleurrijke producten met een vleugje humor. Extraleuk: je kan Hanne ook uitnodigen om bij je thuis een RetroCuisine-homeparty (à la Tupperware dus) te geven. I. SOOO. WANT. TO!

Meer info op www.devitrine.com én op de Facebookpagina van het evenement.

2 Reacties to “De Vitrine heet 28 (!) nieuwe standhouders welkom”

  1. Sarah februari 19, 2013 bij 9:25 pm #

    Voorziet Lollypops geen trouwkleren? 😉

  2. renee februari 20, 2013 bij 10:17 pm #

    Dank je wel voor de leuke commentaar 🙂 Ik kijk ernaar uit om mijn werk ‘live’ te tonen . Tot op Vitrine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: