ProNails Summer 2013 Specials: Get creative!

17 Feb

Nail styling gaat vandaag véél verder dan het dragen van de juiste kleur nagellak. Je nagels zijn wie je bent én tonen je creatieve kant. En daar speelt ProNails deze zomer handig op in met deze leuke nagelspecials:

Cuvée Caviar

getmediaobjectEchte glam girls kiezen deze zomer voor kaviaarnagels in silver, blossom of fuchsia. Met unieke pareltjes voor een 3D-effect bevatten deze kits alles wat je nodig hebt om je nagels in de kijker te zetten. Prijs: € 18,95.

Fluffs to Puff

getmediaobject (1)Wil je je nagels een éxtra hoge aaibaarheidsfactor geven? Dat kan met de Fluffs To Puff. Dit poeder breng je aan over je nagellak voor een fluwelig effect. ProNails brengt twee kits uit: één in Neon Green en één in Neon Pink. Elke kit bevat zowel de nagellak als de  bijpassende Fluffs. Prijs: € 18,95.

Fluo Duo Dots

getmediaobject (3)Ook helemaal nieuw en naar mijn mening supercute zijn deze Fluo Duo Dots, die verkrijgbaar zijn in orange & pink en green & yellow. Duo’s dus. Deze ronde steentjes in fluokleuren gebruik je – al dan niet in combinatie met de Neon Nail Art Marker van hieronder – om je nagellak te versieren. Prijs: € 5,99.

Neon Nail Art Markers

getmediaobject (4)Zijn de Fluo Dots voor jou nog niet flashy genoeg? Dan kan je je nagels éxtra laten knallen met deze Neon Nail Art Markers in de kleuren neon pink, neon orange, neon yellow, en neon green. Gebruik ze om hippe patronen te tekenen, stipjes te maken of andere prints te creëren. Laat je fantasie de vrije loop, the sky (of in dit geval: ‘the nagelriem’) is the limit! Prijs: € 9,99.

Etnische Nail Art Stickers

ethnic-stickers1Tenslotte kan je je nagels voorzien van een etnische print dankzij deze gloednieuwe ProNails Nail art stickers, die geïnspireerd werden door de structuur van geweven manden, Afrikaanse kraaljuwelen, geometrische patronen en etnische stoffen. Deze stickers zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik ben dan ook volledig gebeten door de etnische microbe. Mooi! 4 verschillende vellen verkrijgbaar, prijs: € 3,95.

Elke dag een andere look voor je nagels? Yes you can! Meer info op www.pronails.com.

Eén reactie to “ProNails Summer 2013 Specials: Get creative!”

  1. Kiss & Make-up februari 17, 2013 bij 3:02 pm #

    Caviar nails en van die fluffy toestanden vind ik maar niks, gewoon ook omdat het zo onpraktisch lijkt (ik ben nogal een ‘hevige’ zoals de boyfriend het uitdrukt, en zoiets zou bij mij niet lang overleven). De nail art marker en de stickers vind ik dan weer wel heel cool.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: