Would you be my Valentine?!

10 Feb

Voor sommige mensen is het de meest romantische dag van het jaar, anderen vinden het commerciële bullshit. Maar wat je er ook van vindt: donderdag is het Valentijnsdag, daar kan je niet omheen. Hieronder zet ik 3 superromantische cadeautjes op een rij. Voor jongens die nog op zoek zijn naar het perfecte cadeautje voor hun lief en voor meisjes die graag wegdromen. En ook voor alle portemonnees, want de cadeautjes variëren van spotgoedkoop tot vrij prijzig. Hope you like ‘em!

Tender is the Night-massagebar van Lush, € 7,95. 

LushWie houdt er nu niet van een goeie massage op tijd en stond? Robby mag mij donderdag gerust verrassen met een massage met deze massagebar, die je moet laten smelten in de palm van je hand en die héérlijk ruikt naar vanille, jasmijn en ylang-ylang. De buitenste laag van de Tender is the Night-bar bevat fair trade karitéboter en murumuruboter. Binnenin vind je zijn zachte hart, gemaakt van amandelolie, agavesiroop, cupuaçuboter en glycerine. Meer info op www.lush.com.

A LA FOLIE-horloge van Swatch, € 55. 

A LA FOLIEVoor Swatch heeft liefde niets te verbergen en dat bewijst het merk met het model A LA FOLIE. Op dit model onthult een transparant hartvormig venstertje in de wijzerplaat een deel van het radarwerk, dat samengesteld werd uit verschillende onderdelen in romantische kleuren. Bovendien wordt A LA FOLIE aangeboden in een exclusieve roze verpakking met wit hart met satijnglans. Mooi! Surf naar www.swatch.com voor meer info.

Ring van Mia & Moi, € 450. 

RG004 450euroIn november kreeg ik van the fiancé de allermooiste (verlovings-) ring ooit, maar wat mij betreft mag dit exemplaar er ook best zijn. De ring is van Mia & Moi – een collectie handgemaakte juwelen van Eva Crauwels – en bestaat uit geelgoud, erg fijne bloemetjes en als blikvanger een hartvormige rode granaat. Oeh lala, zo romantisch!  Meer moois op www.mia-moi.be én op de Facebookpagina van Mia & Moi.

3 Reacties to “Would you be my Valentine?!”

  1. Kiss & Make-up februari 10, 2013 bij 2:21 pm #

    Voor mij de ring, please! En dan liefst aangeboden door ons Tommeke 😉

  2. Liezelot februari 12, 2013 bij 6:33 pm #

    Wil jij mijn Valentijntje zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: