New in: Casio Alarm Chrono

7 Feb

DSCN6751Al enkele maanden liep ik te kwijlen op de Alarm Chronograph van Casio. Ik vind het een simpel maar superstijlvol horloge en ik houd wel van de retrofeel die het heeft. Gisteren was het zover en heb ik mijn exemplaar ein-de-lijk gekocht. Ik heb even getwijfeld tussen de goud- en de zilverkleurige versie, maar ik ging uiteindelijk voor zilver omdat ik in die kleur ook de meeste juwelen heb. Mijn Casio komt van Bijorca in Antwerpen, maar je vindt de horloges ook bij onder andere Urban Outfitters en op www.modemusthaves.com.

2 Reacties to “New in: Casio Alarm Chrono”

  1. Karen februari 7, 2013 bij 1:37 pm #

    Schoewen!

  2. Kiss & Make-up februari 7, 2013 bij 3:10 pm #

    Proficiat! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: