Hot adres voor zoetekauwen: Doctor Seven

6 Feb

20130206_112910Sweet tooths hebben sinds kort een nieuwe reden om zich naar de Nationalestraat in Antwerpen te begeven: Doctor Seven/Sweet Remedy. Als je in dit winkeltje binnenloopt, waan je je in een heuse snoepjesapotheek: het personaal draagt een wit uniform, de snoepjes zijn verpakt in glazen medicijnpotjes en kleine dokters staan opgesteld tegen de muur. Superleuk en dan heb ik het nog niet eens over het snoep zélf gehad. Aan de ene kant van de winkel: een muur vol traditioneel schepsnoep, dat 11 euro per kilo kost. Aan de andere kant: een muur vol Jelly Belly’s, kleurrijke snoepjes die recht uit Amerika komen en in België alleen hiér te verkrijgen zijn. Ik vulde voor 6 euro een medicijnpotje met Jelly Belly’s in de smaken Very Cherry, Peach, Lemon, Mango en Strawberry Cheesecake. Extra leuk detail: je kan kiezen tussen maar liefst 15 (!) etiketten om op je medicijnpotje te plakken. Ik koos voor ‘Morning Before Pill’, maar wat dacht je van andere opties als ‘Extreme Hangover Buddies’, ‘Midnight Snack Solution’ en ‘Half-Assed Boyfriend Beans’? Pretty awesome, right?!

20130206_11263220130206_11213320130206_11215120130206_112801Adres: Nationalestraat 18, Antwerpen. Een voorproefje krijg je op www.doctorseven.be.

Eén reactie to “Hot adres voor zoetekauwen: Doctor Seven”

  1. Kiss & Make-up februari 6, 2013 bij 6:58 pm #

    Awel, dat is nu eens niks voor mij. Ik ben geen snoepliefhebber. Chocolade daarentegen… 🙂 Ik mis de Belgische chocolade nu al, seriously.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: