Benefit Fine One One is mijn nieuwe BFF (*)!

5 Feb

DSCN6740Benefit – één van mijn favoriete beautymerken ever – heeft een nieuwe blush uit. ’t Is te zeggen: officieel is Fine One One een sheer brightening color for cheeks en lips, maar dat verandert niets aan het feit dat ik ‘m per se wou uittesten. Fine One One is een stick die bestaat uit 3 tinten – Soft Coral, Sheer Watermelon en Pink Champagne – die je moet blenden op je wangen. Als je met de stick over je wang gaat, lijkt de kleur in eerste instantie nogal fel, maar eens je de kleuren goed geblend hebt, krijg je een heel natuurlijk resultaat mét een subtiele shimmer. Dankzij de smeuïge structuur van de stick gaat dat blenden ook heel makkelijk. Ook handig: in de verpakking van Fine One One zit een handleiding met daarop tips om de stick te gebruiken. Aangezien ik niet altijd een even grote held ben op make-upgebied, is dat voor mij een leuk extraatje. Tenslotte nog iets over de verpakking: Fine One One zit in een rosé gouden verpakking die licht en compact is en daardoor past in je handtas. Conclusie: als je op zoek bent naar een nieuwe blush, kan ik je deze echt aanraden. Als lipcolour ga ik ‘m persoonlijk niet gebruiken. Mijn lippen voelen immers nogal snel droog aan en ik verkies iets wat meer hydrateert.

DSCN6742DSCN6741DSCN6743DSCN6744

DSCN6747Fine One One is – net zoals alle andere producten van Benefit – verkrijgbaar bij Inno in Antwerpen en kost € 32. Meer info over Benefit vind je op www.benefitcosmetics.com.

(*)Blush Friend Forever!

2 Reacties to “Benefit Fine One One is mijn nieuwe BFF (*)!”

  1. Kiss & Make-up februari 5, 2013 bij 9:04 pm #

    Ik ben niet zo voor alles-in-een producten, maar ik moet toegeven dat dit er wel goed uitziet!

  2. Saarie februari 6, 2013 bij 8:26 am #

    Benefit rocks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: