Daisy Eau So Fresh Sunshine = mijn favo voorjaarsparfum!

4 Feb

DSCN6728Dat ik gek ben op zowat alle parfums van Marc Jacobs, is voor mijn loved ones geen groot geheim meer. Lola en Daisy Eau So Fresh staan al jaar en dag te blinken in mijn badkamerkast en ik ben vast van plan mezelf binnenkort te verwennen met Dot. Voor dit voorjaar ben ik echter al verkocht aan Daisy Eau So Fresh Sunshine, een gelimiteerde zomerse versie van Daisy Eau So Fresh, die volgens het persbericht geïnspireerd is door zonovergoten genoegens. Bij het zien van het flesje werd ik onmiddellijk supervrolijk. Wat wil je ook met die frisse en felle kleuren? Ook de geur – die fruitiger en brutaler is dan het origineel – vind ik ZA-LIG. Daisy Eau So Fresh Sunshine heeft een fruitige topnoot, een vleug luchtige bloemblaadjes in het hart en een basis van subtiele zoetheid. I love it!

Topnoot: aardbeien, appelbloesem, roze grapefruit.

Hartnoot: jasmijnbloemblaadjes, daglelie, rozen.

Basisnoot: bladeren van viooltje, wit eikenmos, amberhout.

DSCN6727DSCN6729Vanaf half februari verkrijgbaar, adviesverkoopprijs: € 68 voor 75 ml.

Eén reactie to “Daisy Eau So Fresh Sunshine = mijn favo voorjaarsparfum!”

  1. Ans februari 4, 2013 bij 5:32 pm #

    Na al je lovende commentaren moet ik me gewoon ook zo’n Marc Jacobs parfum aanschaffen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: