New in: Rupa Heather Grey-broek en Mei Dao-bodycrème van Rituals

2 Feb

DSCN6737Mond tot mondreclame wérkt. Daarvan ben ik vandaag het levende bewijs. Aangezien mijn vriendinnen (jup, I’m looking at you, Sarah, Sara, Liezelot, Evelien én Cleo) maar bléven herhalen dat de bodycrèmes van Rituals zo zalig zijn, trok ik vandaag naar de Rituals-shop in het shoppingcenter K in Kortrijk. Ik besnuffelde de verschillende geurtjes en besloot dat de Mei Dao-bodycrème mijn favoriet is. Daarnaast shopte ik ook nog een zalige joggingbroek, namelijk de Rupa Heather Grey-broek uit de Soulwear-collectie van Rituals. De broek was nog in solden en daarom betaalde ik er maar € 11,97 voor. Pérfect om in te loungen tijdens mijn weekje congé :-). I’m a happy camper!

DSCN6739DSCN6738Meer over Rituals vind je op www.rituals.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: