Ke$ha REALLY loves her 7 For All Mankind-outfit

2 Feb

Ke$ha is ZO verliefd op haar fluwelen pak met brokaatprint van 7 For All Mankind, dat ze er de voorbije maanden maar liefst drié keer in gespot werd. Voor gewone stervelingen als wij is het niet uitzonderlijk om 3 keer gefotografeerd te worden in dezelfde kleren, maar voor celebs is dit hoogst zeldzaam. Een overzicht.

In november combineerde Ke$ha het pak met een zwarte hoed en witte blouse met strass om naar de ITV Studios in Londen te gaan.

kesha1

Een maand later verscheen de ‘Die Young’-zangeres in het pak op de rode loper van het KISS Jingle Ball in Los Angeles. De witte blouse had ze vervangen door een blouse met print en in haar loafers droeg ze sokken met felgekleurde polka dots.

KESHA SEBERT at KIIS FM’s Jingle Ball

Woensdag arriveerde Ke$ha in Japan. Niet alleen droeg ze hetzelfde pak, ze had ook haar hoed weer uit de kast gehaald. Deze keer combineerde ze het pak met een zwart hemd en droeg ze geen kousen in haar loafers.

kesha3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: