Giveaway: twee Dachshund-paraplu’s van The San Francisco Umbrella Company

1 Feb

0661799660136_dachshund_profile

Het is hondenweer (no pun intended) en daar kan ik alleen maar blij om zijn. De regen en de stevige wind passen pérfect bij de giveaway die ik vandaag organiseer. Van The San Francisco Umbrella Company mag ik immers twee Chit Chat-fans gelukkig maken met een Dachshund Walking Stick Umbrella oftewel een paraplu met daarop een roedel superschattige teckels. The San Francisco Umbrella Company werd in 2011 opgericht door Marc Brown, een inwoner van San Francisco (du-uh) die had opgemerkt dat er in de States een nijpend tekort was aan kwaliteitsvolle paraplu’s. Daar besloot hij verandering in te brengen met een collectie kleurrijke umbrella’s met dierenprint. Beagles, boxers, poedels, shih tzu’s en zélfs de occasionele kat: allemaal verschijnen ze in speelse kleuren op Marcs paraplu’s, die gemaakt worden uit hoogwaardig materiaal en zo’n $ 39,95 dollar of € 29 per stuk kosten.

0661799660136_dachshund_top0661799660136_dachshund_side

And now, the moment you’ve all been waiting for… Wat moet je doen om één van deze twee teckellicious paraplu’s te winnen?

1. Schrijf hieronder een comment en vertel me waarom jij wilt/moet/zal winnen.

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van The San Francisco Umbrella Company HIER.

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

De giveaway loopt tot morgenavond 20u00. Nadien wordt de winnaar asap bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat. Enkele andere superleuke paraplu’s van San Francisco Umbrella Company zie je hieronder:

Jack Russell Terrier Walking Stick Umbrella

150_jackrussellterrier_2_candid

Chihuahua Walking Stick Rain Umbrella

129_Chihuahua_2_candid

Nóg meer zien? Surf dan asap naar www.sfumbrella.com.

25 Reacties to “Giveaway: twee Dachshund-paraplu’s van The San Francisco Umbrella Company”

 1. Saar februari 1, 2013 bij 11:06 am #

  OMG, staan daar nu bassets op? Euh, da zegt wel genoeg zeker? 😀

  • Verhoeven Paula februari 2, 2013 bij 10:45 am #

   Met zo een paraplu wil ik wel door hondeweer stappen, regen of wind, ik kan ertegen,…… niets houd mij tegen !!! 😀

 2. Karen februari 1, 2013 bij 11:12 am #

  Omdat ik de grootste hondenliefhebber OOIT ben en zeker en vast een paraplu verdien met teckels, want voor mijn lieve Larsson in huis kwam, hadden wij een kortharige teckel! Pretty Pleaaasseeeee! (En ik altijd een paraplu koop in de h&m en die altijd direct stuk gaan!) En je maakt Larsson ook blij, want ik zou geen excuus meer hebben om niet met hem te wandelen als het regent! En zo kan ik eeuwig door blijven gaan 🙂

 3. lizec februari 1, 2013 bij 11:15 am #

  Omdat mijn street cred ook als het regent op punt moet staan!

 4. Riella februari 1, 2013 bij 11:19 am #

  Omdat partnerlief niet meer akkoord gaat met de aanschaf van een pup. Dan maar een parapluutje.

 5. Nele februari 1, 2013 bij 11:39 am #

  omdat niet gaan wandelen met de hond wanneer het regent geen geldig excuus kan blijven!

 6. Heidi Tiebergyn februari 1, 2013 bij 11:46 am #

  “Life is not about waiting for the storm to pass, its about learning how to dance in the rain.”
  En met deze paraplu wordt dat een fluitje van een cent!

 7. tinne 'the dogwoman' marant februari 1, 2013 bij 11:52 am #

  omdat de hondenhemel me eindelijk beloont voor het telkens opnieuw zoeken én vinden van een warme thuis voor achtergelaten viervoeters? omdat ik strontziek thuis ben en hier wel heel erg zielig lig te rillen? omdat blauw me goed staat? of gewoon omdat ik je ‘teckel’ als ik niet win? 🙂

 8. Nele Vlaeminck februari 1, 2013 bij 11:55 am #

  omdat ik het meest van al “assortie” zal zijn. Een Dachshund boven mijn hoofd, en een Dachshund op mijn voet (de al dan niet bekende tekening van Picasso als tattoo). Plus, ik heb dan nog een reden om niet binnen te blijven zitten als het regent. Met een regenjas druppelt alles dan zo op je broek é.. En bij stormweer hurk je gewoon en ben je een iglo-plu tot het voorbij is 🙂 En als er dan nog één zegt dat ik een gevaarlijke hond zou hebben, kan ik die paraplu dichtklappen , gevaarlijk zwaaien en “’t is niet van de hond dat je benauwd moet hebben” zeggen. * poke poke* Allé ja, met dat laatste commentaar haal ik vast minpunten. Maar qua originaliteit kan het tellen é.

 9. Guapa El Perro februari 1, 2013 bij 11:57 am #

  Omdat ik nu al heel lang niet buiten kan omdat die madam hierboven niet echt zot is van de regen. Wat een watje. Geef haar rap die paraplu, want je kunt niet geloven hoe lastig dat is, hele dagen bij het haardvuur liggen..

 10. Valérie februari 1, 2013 bij 12:19 pm #

  Omdat de Louie dan eindelijk niet langer zal twijfelen om ook in de regen een wandelingetje te gaan doen. Sissy dog, I haz one!

 11. erabbit februari 1, 2013 bij 12:30 pm #

  Omdat ik dit liedje (http://www.youtube.com/watch?v=qqXUpe3jlkA) live voor de hele redactie zal brengen op een regenachtige parking als ik win 😉

 12. Chimiel82 februari 1, 2013 bij 12:40 pm #

  “Want ik ben het waard!”
  Teckels zijn de max, maar ik kan er geen houden omdat ik te veel weg van huis ben. Regen is ook de max, maar met een paraplu nog meer.

 13. Lorence februari 1, 2013 bij 1:02 pm #

  Bijna vergeten hier ook iets te posten!
  Waarom ik deze moet winnen, Birte?
  Omdat ik gisteren al wist door je foto wat er in het pakje zat EN omdat ik hem al twee keer wou bestellen op FAB en altijd te laat was om er dan achter te komen dat ze bij FUC niet leveren aan Europa?
  Maar blijkbaar wel aan jou! Hoera voor mij hopelijk!

 14. Chimiel82 februari 1, 2013 bij 1:25 pm #

  Bijkomende reden; omdat ik zo gelukkig zal zijn:

 15. Ans februari 1, 2013 bij 3:14 pm #

  Omdat de opmerking ‘Amaai mevrouw, u ziet er niet uit zo helemaal nat!’ met zo’n beestige paraplu voor altijd verleden tijd zal zijn! Zo worden de wandeltochtjes van/naar het station in de regen net iets leuker 🙂

 16. Robby februari 1, 2013 bij 3:15 pm #

  ooh we hebben zo een spookdiertje gezien in Laos, jammer genoeg in een kooike, doodsbang en te koop.

 17. Murphy Napoleon februari 1, 2013 bij 3:27 pm #

  Woef!

 18. Marijn februari 1, 2013 bij 5:04 pm #

  Ohh, altijd zo’n leuke give-aways!
  Ik moet winnen deze keer, omdat ik vandaag heel de tijd in de regen hebben moeten rondlopen omdat ik maar 1 paraplu heb en die thuis nog lag!
  Hij zou heel goed van pas komen dus 😉 en is natuurlijk ook uniek!

 19. florence februari 1, 2013 bij 5:11 pm #

  Paraplu ergens plekje vergeten tussen de kledijrekken van scotch tijdens hectische soldenshopping … Time for a new umbrella !!!

 20. Van den Bruel Monique februari 1, 2013 bij 5:19 pm #

  Ideaal om op de speelplaats bewaking te doen, zou heel goed van pas komen!

 21. An februari 1, 2013 bij 7:39 pm #

  Waw! Ikwilikwilikwil… 🙂

 22. Astrid februari 1, 2013 bij 8:25 pm #

  Omdat het regent! Soooo pretty…

 23. Ellen N. februari 2, 2013 bij 11:04 am #

  Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een mooie paraplu gezien. Deze ogen echt fris van kleur. Bedankt om deze umbrellas met ons te delen. Ik volg je nog niet zo lang en toch heb je me al meermaals verrast. Mocht Astrid één van de plu’s winnen :-), dan hoop ik dat ze me een keertje uitnodigt om samen de plassen te trotseren. En vice versa ook …

 24. Verbruggen Sofie februari 2, 2013 bij 3:57 pm #

  Zou me leuk staan als ik met de Kenzo (onze dwergteckel) op straat ga. Zeker met deze dagen onmisbaar 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: