New in: Fine One One van Benefit

31 Jan

IMG_20130131_180041Voluit heet mijn nieuwe blush Fine One One Sheer Brightening Color for cheeks & lips. Een hele mondvol, dus. Ik kreeg de blush vandaag van mijn vader. Enkele weken geleden had ik hem gevraagd of hij in Antwerpen bij de Inno wou langsgaan om de Fine One One te kopen, aangezien ik zelf geen tijd had om me naar de Meir te begeven. Daddy dearest was de blush gaan zoeken, maar de verkoopster vertelde hem dat hij nog niet verkrijgbaar was in de winkel. Toen ik vandaag bij mijn ouders aankwam – ik verblijf een nachtje bij hen in de Kempen om de verjaardag van een vriendin te vieren – kwam mijn vader af met een felroze zakje. Daarin zat de Fine One One en ook nog twee staaltjes: Hello Flawless Brightening Makeup én Bad Gal-mascara. Woot woot!

IMG_20130131_175745IMG_20130131_175440

Meer info over Benefit vind je op www.benefitcosmetics.com.

PS: een review van de Fine One One volgt snel!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: