Give me a G, give me an I, give me a V… GIVEAWAY COMING UP!

31 Jan

20130128_105051

Maandag kreeg ik een postpakket aan vanuit de States. Niet zo bijzonder voor een online shopper als ik, ware het niet dat in dit pakket iets zit dat volgende week van jou kan zijn. That’s right: morgen is het weer giveaway-day. Wat ik weggeef blijft nog éven een goedbewaard geheim. Eén kleine tip geef ik jullie al: deze keer geef ik géén juwelen weg. Tot morgenmiddag!

Eén reactie to “Give me a G, give me an I, give me a V… GIVEAWAY COMING UP!”

  1. Robby januari 31, 2013 bij 3:07 pm #

    woop woop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: