Sneak peek: Rihanna voor River Island

29 Jan

 

Op 16 februari (jup, nog maar 18 keer slapen!) stelt Rihanna haar kledinglijn voor de Britse modeketen River Island ein-de-lijk voor en dat tijdens London Fashion Week. In de video hierboven geeft de ‘Diamonds’-zangeres echter al een sneak peek van de collectie, die ze samen met Adal Selman ontwierp. ‘Ik wilde al lang mijn eigen collectie ontwerpen’, vertelt Rihanna in het filmpje. ‘Dat idee ontstond toen ik me in mode begon te interesseren. Elke keer als ik een kledingstuk zag hangen, wilde ik er iets aan veranderen. Zelf ontwerpen leek me dan ook een logische stap. Met deze collectie wil ik alle types meisjes kunnen kleden. Ze moeten zich in mijn kleren zowel comfortabel als stoer kunnen voelen. Ik wilde de collectie karakter geven, maar zonder te hard te proberen.’

Meer info op www.riverisland.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: