Getest en goedgekeurd: Dior Svelte Body Desire

28 Jan

DSCN6730

Sinds een maand in mijn badkamerkast: de Dior Svelte Body Desire, een verzorgende crème die je lichaam zou modelleren. De omschrijving van de crème klinkt alvast veelbelovend: Dior Svelte Body Desire zou de eerste lichaamsverzorging zijn die gelijktijdig werkt op de vijf factoren voor een perfect lichaam: slankheid, stevigheid, hydratatie, veerkracht en een gladde huid.

Wat vind ik ervan? Dior Svelte Body Desire is een héél aangename crème om te gebruiken. De meeste producten die afslankend werken of cellulitus behandelen, zijn gels en die voelen al snel plakkerig aan. Dat geldt niet voor deze crème: je pompt een beetje Body Desire in je handen, smeert het op de lichaamsdelen die je wil aanpakken en voor je het goed en wel doorhebt is het product ingetrokken. De geur is lekker en niet te straf. Na de Dior Svelte Body Desire enkele weken gebruikt te hebben, heb ik nog niet mijn droomlichaam (dat kan natuurlijk ook te maken hebben met de hoeveelheden chocolade die ik verzet), maar voelt mijn huid wel strakker en ongelooflijk zacht aan.

DSCN6732DSCN6735

PS: deze crème viel ook in de prijzen bij de Elle International Beauty Awards 2013. Wat verschillende Elle-redactrices van Dior Svelte Body Desire vinden, lees je HIER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: