Giveaway: één SUPERpersoonlijke halsketting van Wue.

25 Jan

kiss-me-600

Wil jij jezelf verwennen met een cute halsketting of heeft jouw juwelenkistje DRINGEND nood aan extra opvulling? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want vandaag mag ik een superschattige halsketting weggeven van het Britse Wue. Wue werd in 2007 opgestart door Tiffany Wu en haar man Richard Edwards. De naam van het label is dan ook een samentrekking van Tiffany’s achternaam en de eerste letter van die van Richards. ‘Ik heb mijn volledige achternaam aan het merk gegeven en mijn man kreeg één letter’, aldus Tiffany. ‘En zo weten jullie meteen ook hoe de machtsverhouding binnen Wue zit :-).’ In de collectie van Wue vind je onder andere zilveren kettingen met hangertjes, armbanden gemaakt uit parels met verschillende bedels én ook halskettingen met daaraan een message in a bottle. En met zo’n message in a bottle mag ik deze week één bloglezeres verwennen. Extra leuk aan deze giveaway: je kan je ketting SUPERpersoonlijk maken, want jij beslist ZELF welke boodschap in je flesje komt te steken.

Wat moet je doen om de message in a bottle-halsketting – die je overigens ziet op de foto hierboven – te winnen?

1. Schrijf hieronder een comment. Vertel me in je comment welk woord of zinnetje jij in je bottle zou willen en waarom. Opgepast: je woord of zinnetje mag bestaan uit maximum 10 tekens, inclusief één spatie voor- en achteraan.

2. Deel deze blogpost op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Wue. HIER.

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

Voor de curieuzeneuzemosterdpotten: hieronder zien jullie mijn twee andere favoriete Wue-juweeltjes.

Je T’Aime Necklace

effiel-600

Christening Pearl Bracelet

cross-600

Benieuwd geworden naar meer? Je kan de hele collectie van Wue bekijken op www.lovewue.com

De giveaway loopt tot morgenavond 20u00, de winnaar wordt daarna asap bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat.

Veel succes!

15 Reacties to “Giveaway: één SUPERpersoonlijke halsketting van Wue.”

 1. Nele januari 25, 2013 bij 12:10 pm #

  Mijn message in a bottle zou luiden als vlogt: “GO BABY GO”. Ik ben namelijk momenteel bezig met een zeer grote persoonlijke uitdaging op gezondheidsvlak… Ik kan wel wat stimulans gebruiken en deze zin zou mij telkens motiveren om door te doen!

 2. Caro januari 25, 2013 bij 12:14 pm #

  op de mijne zou gewoon “bitchin'” moeten staan, ‘cause I am

 3. Caroline De Rom januari 25, 2013 bij 1:15 pm #

  Supermum… want dat is wat ik hopelijk in april zal zijn!

 4. Evelien januari 25, 2013 bij 1:24 pm #

  De mijne zou zijn… Heath Ledger 😉 haha neeee mopje! (zou wel willen zenne) Ik zou zeggen Free Yourself 🙂 goeike! Omdak dees jaar afstudeer (hopelijk) en dan weg ben voor een half jaartje! VRIJ ZIJN 😉 xx

  Btw: dieje nieuwe look ziet er goed uit hier!!

  • Evelien januari 25, 2013 bij 1:25 pm #

   Oh fuck birte ik kan nimeer tellen! Dan is het BE FREE 😉 haha (met dezelfde uitleg als hierboven!)

 5. Maaike Van Dessel januari 25, 2013 bij 1:28 pm #

  Voor mij ‘Serendipity’, omdat ik ondertussen al geleerd heb dat de beste dingen in het leven komen wanneer je het niet verwacht…

 6. Jolien januari 25, 2013 bij 1:51 pm #

  Oehjee.. 02022007 is mijn boodschapje.. Al bijna 6 jaar bij de liefde van mijn leven dat wil ik wel elke dag rond mijn nek dragen !!

 7. Peter januari 25, 2013 bij 2:23 pm #

  02022007

 8. Lieve januari 25, 2013 bij 4:59 pm #

  Happiness, geen schonere boodschap om in zee te werpen en zo te verspreiden.

 9. Gitte januari 25, 2013 bij 5:11 pm #

  Voor mij zou er ‘kiss me’ wel mogen instaan. 🙂

 10. Marijn januari 25, 2013 bij 5:45 pm #

  Voor mij het woordje: ‘Good luck’ zodat ik dat altijd een beetje op zak heb 😉

 11. vanessa Vanhoucke januari 25, 2013 bij 6:45 pm #

  ” love yourself” is voor mij wel van toepassing! 🙂

 12. heiditiebergyn januari 26, 2013 bij 1:28 am #

  Mag zonodig ook hashtag-gewijs aan elkaar geschreven worden, maar dan wel liefst met hoofdletters: LoveLife

  • Heidi Tiebergyn januari 26, 2013 bij 8:02 am #

   Eerste reactie is precies weggevallen. Mijn uitleg: Love Life, want het kan plots gedaan zijn!

 13. Murphy Napoleon januari 26, 2013 bij 8:04 am #

  Love Life! Just doubling my mummy’s chances! 🙂
  And wouldn’t it be cool if a dog won this give-away? Woof!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: