Comin’ up tomorrow: mijn allereerste giveaway van 2013!

24 Jan

20130124_130619Morgen is het zover en zet ik de allereerste Chit Chat-giveaway van 2013 online. Wat ik precies weggeef, verklap ik (uiteraard) nog niet. Ik kan jullie al wél vertellen dat jullie deze keer creatief aan de slag moeten om de prijs in de wacht te slepen. Meer info krijgen jullie morgenmiddag. Stay tuned!

2 Reacties to “Comin’ up tomorrow: mijn allereerste giveaway van 2013!”

  1. niels januari 24, 2013 bij 12:14 pm #

    coole foto!

  2. Ans januari 24, 2013 bij 3:51 pm #

    Jeuj!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: