Celebrity breakover: the Britney Spears-edition!

21 Jan

britneyspears

Kennen jullie een ‘breakover’? Dat is een makeover die je doet nadat het uit is met je lief. En nu Britney Spears en haar verloofde Jason Trawick definitief uit elkaar zijn, vond Britney het ook nodig om haar look te veranderen. Helaas kunnen we niet echt spreken van een geslaagde breakover: Britney werd in LA gespot in een wel érg luchtig kleedje en dat zonder beha. Spears kon een nipslip gelukkig voorkomen, maar wij raden haar aan de volgende keer toch iets anders (lees: iets met een beetje meer stof) aan te trekken. Of een beha, da’s ook een optie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: