Wrangler lanceert de anti-cellulitisjeans

20 Jan

lizziejagger2Het Amerikaanse jeanslabel Wrangler brengt eind deze maand een jeansbroek op de markt die cellulitis zou tegengaan. De binnenste stof van de Wrangler Denim Spa Smooth Legs-jeans is immers bewerkt met  cafeïne, retinol en algenextracten, allemaal ingrediënten die een sinaasappelhuid tegengaan. De anti-cellulitelaag blijft 15 draagbeurten of  4 tot 6 wasbeurten intact. Daarna kan je de broek nog behandelen met een herlaadspray die je na elke wasbeurt moet gebruiken. Dat zou de laag intact houden tot 95 draagbeurten.

De broek werd uitgetest in het Franse Institut Adriant. Aan de proefpersonen werd gevraagd de jeans 5 dagen per week te dragen en dat gedurende minstens 8 uur. Na 6 weken zag 69% van de proefpersonen een duidelijke verbetering op haar dijen.

In de Denim Spa-lijn brengt Wrangler ook nog twee andere broeken uit: eentje met jojoba- en olijfextracten om de huid te hydrateren en eentje met aloë vera om de gevoelige huid te kalmeren. Het gezicht van de Denim Spa-broeken is niemand minder dan Lizzie Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick Jagger en model Jerry Hall.

lizziejagger3lizziejagger

Vanaf 28 januari te koop via www.asos.com. Prijs: £ 85 of ongeveer € 100.

Foto’s: Wrangler.

Eén reactie to “Wrangler lanceert de anti-cellulitisjeans”

  1. Kiss & Make-up januari 20, 2013 bij 8:20 pm #

    Uh hu… Ik geloof er niet al te veel van 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: